Nieuws vanaf onze Facebookpagina

't Peeske op Facebook

Gepost in Mededelingen

Ook onze voetbalclub heeft een eigen Facebook pagina door op "vind ik leuk " te klikken volg je ons.
Kijk hier voor het laatste nieuws over teams, activiteiten, afgelastingen, enz. enz...
Mocht je als  beheerder actief willen worden laat het dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  zodat we een zo goed mogelijke afspiegeling krijgen van onze mooie club.

Gepost in Mededelingen

Het wedstrijd programma is ook weer beschikbaar via de site. Deze is op alle pagina's zichtbaar aan de rechterkant op uw scherm of op te vragen bij het menu Wedstrijdprogramma in het hoofdmenu

Site weer bereikbaar

Gepost in Mededelingen

Na een afwezigheid van een paar weken is onze site gelukkig weer (beperkt) beschikbaar. We hadden te maken met een aantal virusaanvallen waardoor het niet verantwoord was om de site langer in de lucht te houden. Inmiddels is een nieuwe site opgetuigd en hopelijk kunnen we nu weer even vooruit.

Onze excuses voor het onstane ongemakt, we hopen jullie binnenkort weer te kunnen voorzien van de laatste nieuwtjes binnen onze club.